Hem » Fogning/Svällband

Fogning/Svällband

Prefab fogning
Utvändig prefab fogning är ett av våra största affärsområden. Vi ser nog till att fogen vi lägg inte bara är rak och fin utan även håller rätt dimensioner för att hålla i många år. Vi erbjuder alltid 5 års garanti på fogningen.

Prefab fogning

Fogband/ Svällband
Vi har utfört många fogbandsprojekt. Fördelen men fogband är möjligheten att montera banden oavsett väder. Vi kan även erbjuda 10 års garanti på fogband jämfört med 5 år för vanlig fogning. 

Svällband

Dilatationsfog
När man murar delar man in murverket i sektioner för att undvika sprickor i tegelväggen. Denna spalt måste fogas igen för att ta upp rörelser och för att undvika att vatten rinner in i konstruktionen.

Dil fog

Sandad fog
Att sanda fogen är en metod där vi trycker fast sand på icke härdad fogmassa. Detta är ett sätt att försöka dölja fogen och ge ett utseende som påminner om en bruksfog. Färgen på sandkornen finns i flera olika färger och tillsammans med kunden hitta vi den färg på sand som passar bäst.

Sandad fog

Estetisk fogning
Med estetisk fogning kan man snabbt och billigt snygga till bland annat glipor och ojämnheter i olika snickeriarbeten. Vi gör alla typer av estetisk fogning som till exempel runt fönster och dörrar samt en hel del andra synliga specialfogningar. 

Fönsterbänk fog

Sanitärfog
Sanitärfog används framförallt på platser eller rum med högre luftfuktighet än normalt, såsom i badrum, kök och tvättstugor.

Badrum fog

Fogning/ Svällband

Fogrenovering

Passivt brandskydd

Kontakta oss

Info@svenskafog.se
Tel. 010-2078008

Öppettider
07:00-16:00